Φυσικό Αέριο

Η αρκετά χαμηλή τιμή του φυσικού αερίου σε σχέση με άλλες μεθόδους θέρμανσης, η φιλικότητα του προς το περιβάλλον, οι πολλαπλές του χρήσεις, τα μειωμένα κόστη συντήρησης και η ευκολία της χρήσης αλλά και της τοποθέτησης του το καθιστούν μια πολύ συμφέρουσα λύση ιδανική για κάθε καταναλωτή. Η πόλη της Ξάνθης πλέον αποκτά πρόσβαση στο φυσικό αέριο μέσω του έργου επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου από την ΔΕΔΑ.

Μελέτη και Κατασκευή Εσωτερικής Εγκατάστασης

Η σωστή και ποιοτική μελέτη και κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης τελικά είναι αυτή που θα προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει το φυσικό αέριο. Η εταιρεία μας έχοντας έμπειρους μηχανικούς και εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει όλη την μελέτη και την αξιόπιστη κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου από το μετρητή έως τα σημεία χρήσης (λέβητας – μαγειρική εστία) ούτως ώστε ο καταναλωτής να έχει την βέλτιστη απόδοση του όλου συστήματος με ασφάλεια.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τα εξής:

Υποβολή Αίτησης Σύνδεσης

Μελέτη Εσωτερικής Εγκατάστασης

Επιλογή Βέλτιστου Εξοπλισμού

Κατασκευή Εσωτερικής Εγκατάστασησ

Συντήρηση Εσωτερικής Εγκατάστασης και Συσκευών Φυσικού Αερίου

Δοκιμές Στεγανότητας

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…