Ιστορική αναδρομή

Περισσότερα από 33 χρόνια τεχνογνωσίας

1988

Το 1988 ιδρύθηκε η πρώτη, χρονικά, εταιρεία του ομίλου από τον κύριο Χρίστο Πούλιο, υπό την ονομασία ΗΦΑΙΣΤΟΣ Ο.Ε., με αντικείμενο τον σχεδιασμό, την μελέτη, την προμήθεια, την κατασκευή και την συντήρηση έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Ολοκληρωμένων Συστημάτων Θέρμανσης - Ψύξης - Κλιματισμού, καθώς και άλλων Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων.

1993

Το 1993 ιδρύθηκε η δεύτερη, χρονικά, εταιρεία του ομίλου, υπό την ονομασία ΕΡΓΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ Ε.Π.Ε., με αντικείμενο τον σχεδιασμό, την μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση υδραυλικών έργων, καθώς και την προμήθεια πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

2010

Έπειτα από πολλά χρόνια σταθερής ανοδικής πορείας, εμπειρίας και εξειδίκευσης, οι δύο εταιρείες συγχώνευσαν τις δραστηριότητες τους και το 2010 ιδρύθηκε η εταιρεία POULIOS ENERGY, η οποία πρόσθεσε στις δραστηριότητες της, εκτός των άλλων, και τον σχεδιασμό, την μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και την κατασκευή θερμομονωτικών και υγρομονωτικών έργων.

2021

...και συνεχίζουμε...

Η εταιρεία, με πάνω από 30 χρόνια σταθερής ανοδικής πορείας, συνεχούς διεύρυνσης του πεδίου δραστηριοτήτων της και υλοποίησης πολυάριθμων ιδιωτικών και δημοσίων έργων σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο της στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…