Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Αναζητούμε άτομα με αξίες, ήθος, εμπιστοσύνη, φιλοδοξίες, πνεύμα ομαδικότητας και εργατικότητα. Άτομα τα οποία μπορούν να συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας μας. Άτομα τα οποία θα ανταποκριθούν με σεβασμό, ωριμότητα και συνέπεια στις απαιτήσεις του χώρου.

Πιστεύουμε ακράδαντα οτι η επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό (ασχέτως φύλου, ηλικίας και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) είναι ζωτικής σημασίας για την εταιρεία μας, μιας και η επιχειρηματική μας επιτυχία οφείλεται στον ανθρωποκεντρισμό που μας χαρακτηρίζει.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της POULIOS ENERGY, παρακαλούμε να αποστείλετε μέσω email στο info@poulios-energy.gr και επιλογή θέματος στο email «Αίτηση Εργασίας» τα ακόλουθα:

  • Βιογραφικό σημείωμα.
  • Θέσεις για τις οποίες ενδιαφέρεστε.
  • Λίγα λόγια για εσάς, καθώς και λίγα λόγια για το τι θα μπορούσατε να προσφέρετε στην εταιρεία.
  • Στοιχεία επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που η αίτηση σας πληροί τις προϋποθέσεις, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Εάν δεν υπάρξει καμία επικοινωνία από την μεριά της εταιρείας εντός 4 εβδομάδων, να θεωρήσετε οτι η αίτησή σας δεν έχει εγκριθεί.

Ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της POULIOS ENERGY

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…